Manja slova Veća slova RSS

 Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter
>

Javna rasprava o Nacrtu Strategije razvoja saobraćaja Crne Gore 2018. - 2035. i Nacrtu Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu

Datum objave: 27.11.2017 14:09 | Autor: MSP

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo saobraćaja i pomorstva upućuje javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost) da se uključe u javnu jaspravu i daju svoj doprinos unaprijeđenju kvaliteta Strategije razvoja saobraćaja i Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu predmetne Stategije.

Okrugli sto o Nacrtu Strategije razvoja saobraćaja i Nacrtu Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu predmetne Strategije će se održati 29.11.2017. godine, sa početkom u 10:00 h, u hotelu Ramada u Podgorici.

Zainteresovani subjekti mogu svoje komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije na Nacrt Strategije i Izvještaja dostaviti Ministarstvu saobraćaja i pomorstva u pisanoj formi, putem pošte na adresu: Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica ili elektronski, na e-mejl adresu: aleksandar.simonovic@msp.gov.me tokom cijelog trajanja javne rasprave.

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva će nakon završetka javne rasprave razmotriti sve komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije i sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.


Radne verzije oba navedena dokumenta možete preuzeti ovdje:
Ministarstvo saobraćaja i pomorstva