Мања слова Већа слова РСС

 Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о невладиним организацијама

Датум објаве: 28.07.2015 13:40 | Аутор: Министарство саобраћаја и поморства

Испис Штампај страницу


Обавјештавам вас да је у току Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о невладиним организацијама, те да траје до 5. Августа ове године.

Радна група за припрему Предлога закона ће размотрити предлоге, сугестије и коментаре учесника јавне расправе, након чега ће сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи и објавити га на интернет страници Министарства унутрашњих послова и порталу е-управе, у року од 10 дана од дана завршетка јавне расправе.

Међутим, уколико не стигнете до поменутог рока да се укључите и допринесете побољшању понуђених рјешења, можете до 2. Септембра на маил Канцеларије послати своје мишљење, које би Канцеарлија могла да представи на тематској сједници Савјета за развој НВО, која ће се одржати 4. Септембра и бити посвећена само тој теми.

Предлоге, сугестије и коментаре на Нацрт закона можете доставити Министарству унутрашњих послова, Булевар Светог Петра Цетињског, бр. 22 Подгорица или на фаx 020/225-518, као и на е-маил: иван.сикмановиц@муп.гов.ме

Подсјећам да ће уредба бити тек након доношења закона финализована и учињена официјелно јавном и доступном, али цијеним да ћете разумјети да је и у овој фази јако важно да имате увид у оријентациона–радна рјешења у подзаконском акту који прати промјене Закона о НВО, односно како је замишљено да се то даље разради тим актом.

Закон и Уредбу можете преузети овдје: