Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
12.12.2018

Ministar Osman Nurković na godišnjoj konferenciji za medije sumirao rezultate rada Ministarstva

Ministar Osman Nurković na godišnjoj konferenciji za medije sumirao rezultate rada Ministarstva

Ministar Osman Nurković održao je danas godišnju konferenciju za medije u Vili Gorica na kojoj je predstavio rezultate rada resora saobraćaja i pomorstva sa svojim saradnicima. U svom obraćanju, ministar Nurković, je kazao da je saobraćaj uvijek aktuelna tema, što je i za očekivati kada se uzme u obzir činjenica da ministarstvo saobraćaja i pomorstva realizuje najveće kapitalne projekte u državi.25.03.2019.

Održan okrugli sto u vezi Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju

Održan okrugli sto u vezi Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva organizovalo je danas Okrugli sto povodom Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju. Zbog velikog interesovanja lica koji obavljaju prevoz putnika kako na lokalnom tako i na unutrašnjem i međunarodnom nivou, ministarstvo je organizovalo ovaj okrugli sto, na kojem je uzelo učešće preko 50 predstavnika privrednog i javnog sektora u oblasti javnog prevoza.Ministarstvo saobraćaja i pomorstva
u 2018. godini


Pušti neka zvoni


Projekti


Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

 

Autoput Bar - Boljare uspješna priča!

 

 

MSP

Auto put Bar-Boljare: Trasa Smokovac-Uvač-Mateševo

MSP  Trasa Smokovac-Uvač-Mateševo, snimak iz helikoptera 

 

 

 
 

 

 Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Aktuelnosti

16.04.2019.

Obavještenje o administrativnoj provjeri prijavljenih projekata/programa nevladinih organizacija na Javni konkurs ‘’ Jednaki u saobraćaju"

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2019. godini u oblasti saobraćaja sa akcentom na zaštitu lica sa invaliditetom, nakon prijema prijava na Javni konkurs "Jednaki u saobraćaju’’ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu

više...
16.04.2019.

Obavještenje o administrativnoj provjeri prijavljenih projekata/programa nevladinih organizacija na Javni konkurs ‘’ Podignimo svijest za čistiji svijet"

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2019. godini u oblasti saobraćaja sa akcentom na zaštitu životne sredine, nakon prijema prijava na Javni konkurs ‘’Podignimo svijest za čistiji svijet’’ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu:

više...
16.04.2019.

Obavještenje o administrativnoj provjeri prijavljenih projekata/programa nevladinih organizacija na Javni konkurs ‘’ Znak za osjećaj sigurnosti"

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2019. godini u oblasti saobraćaja i sigurnosti u saobraćaju, nakon prijema prijava na Javni konkurs ‘’ Znak za osjećaj sigurnosti’’ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu:

više...
15.04.2019.

JAVNI POZIV ZA KONSULTACIJE

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (“Službeni list CG”, broj 41/18) Ministarstvo saobraćaja i pomorstva upućuje, JAVNI POZIV ZA KONSULTACIJE O NACRTIMA SEKTORSKIH ANALIZA IZ OBLASTI OD JAVNOG INTERESA I POTREBNIH SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA IZ BUDŽETA CRNE GORE U 2020. GODINI

više...
15.04.2019.

Seminar o mogućnosti proučavanja bezbjednosti saobraćaja u osnovnim školama

Seminar o mogućnosti proučavanja bezbjednosti saobraćaja u osnovnim školama

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković govorio je danas na seminaru „Izazovi i mogućnosti proučavanja bezbjednosti saobraćaja u nastavnom planu i programu osnovnih škola“. Seminar sa direktorima i nastavnicima osnovnih škola sa područja Crne Gore, koji je predviđen da traje dva dana, organizovala je Nevladina organizacija „ALFA Centar“ u saradnji sa ministarstvima saobraćaja i pomorstva, prosvjete, unutrašnjih poslova i Upravom policije.

više...