Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

 Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Aktuelnosti

28.05.2015.

NAJAVA: Ministar Brajović obići će sa albanskim kolegom Hadžinastom trasu puta Podgorica - Gusinje - Plav

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović obići će, zajedno sa albanskim kolegom - ministrom saobraćaja Edmondom Hadžinastom, u petak 29. maja 2015. godine, trasu puta Podgorica - Gusinje - Plav (preko Albanije).

više...
27.05.2015.

Saopštenje: Održan Info dan o balastnim vodama

Saopštenje: Održan Info dan o balastnim vodama

Informativna radionica o aktivnostima koje državna administracija Crne Gore preduzima u dijelu obaveza Adiatic IPA - BALMAS projekta, održana je danas u Baru u organizaciji Ministarstva saobraćaja i pomorstva – Uprave pomorske sigurnosti i Instituta za biologiju mora.

više...
21.05.2015.

JAVNI POZIV za obavljanje usluge izdavanja Potvrde proizvođača o usaglašenosti vozila, sistema i dijelova u postupku homologacije vozila

JAVNI POZIV zainteresovanim pravnim licima za obavljanje usluge izdavanja Potvrde proizvođača o usaglašenosti vozila, sistema i dijelova u postupku homologacije vozila

više...
19.05.2015.

Saopštenje: Susret ministra Brajovića sa predstavnicima kompanije Štrabag

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović primio je danas rukovodstvo austrijske kompanije Štrabag, kako bi razgovarali o dosadašnjoj ali i potencijalnoj saradnji u oblasti unapređenja infrastrukture u Crnoj Gori.

više...
15.05.2015.

POZIV za izražavanje zainteresovanosti za Projekat rekonstrukcije i dogradnje lokalnih puteva

Vlada Crne Gore namjerava da iskoristi sredstva iz zajma za finansiranje nadzora Projekta rekonstrukcije i unaprjeđenja lokalnih puteva. Izvršna institucija je Ministarstvo saobraćaja i pomorstva. Projekat podliježe politikama i pravilima javnih nabavki EBRD-a. Glavni cilj ovog zadatka biće Nadzor nad građevinskim radovima na: • Rekonstrukciji trase duge 11.5 km od Lubnice do Jelovica uz dodatnu trasu novog puta dužine oko 1,4 km između Jelovica i Jezerina; • Izgradnja nove dionice puta u dužini od 3,5 km između Jelovica i Jezerina koji uključuje 2,9 km jednocijevnog tunela, kao i mosta dužine 100 metara.

više...