Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
11.07.2019

Ministar Osman Nurković obišao cijelu dionicu autoputa, 3 mosta potpuno završena, spojen prvi segmen

Ministar Osman Nurković obišao cijelu dionicu autoputa, 3 mosta potpuno završena, spojen prvi segmen

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković sa saradnicima i predstavnicima kompanije CRBC, obišao je cijelu prioritetnu dionicu autoputa Bar-Boljare. Uz zadovoljstvo obimom urađenih radova na mostovima, tunelima i otvorenoj trasi, Nurković je još jednom izrazio očekivanje da će novi rok za završetak radova, septembar 2020. godine, biti ispoštovan... Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Aktuelnosti

18.09.2019.

Ispravka na objavu tendera - „Nabavka opreme za zaštitu mora od zagadjenja.”

Ugovor o nabavkama za „Nabavka opreme za zaštitu mora od zagadjenja.” Ovdje možete preuzeti razjašnjenje na obavještenje o javnim nabavkama, kao i na web stranici EuropeAid-a:

više...
17.09.2019.

Susret: Nurković – Ylber Hysa

Susret: Nurković – Ylber Hysa

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković sastao se danas sa ambasadorom Kosova Ylber Hysa. Na početku sastanka sagovornici su se složili da nema otvorenih pitanja koja bi stvarala prepreku da se dobri odnosi koje imamo u budućem periodu poboljšaju.

više...
16.09.2019.

Susret: Gašparikova – Nurković

Susret: Gašparikova – Nurković

Ministar saobraćaja i pomorstva sastao se sa stalnom predstavnicom UNDP-a u Crnoj Gori, Danielom Gašparikovom. Današnji razgovor bio je prilika da se sublimiraju rezultati dosadašnje saradnje ministarstva saobraćaja i pomorstva i UNDP-a, ali i da se razmotre ideje i modeli njenog daljeg unapređenja.

više...
14.09.2019.

Održan okrugli sto povodom nacrta zakona o pomorskoj agenturi

Održan okrugli sto povodom nacrta zakona o pomorskoj agenturi

U četvrtak je u Baru održavanjem Okruglog stola povodom Nacrta Zakona o pomorskoj agenturi završen proces javne rasprave u odnosu na ovaj normativni akt. Naime, shodno Programu rada Vlade za 2019. godinu, u IV kvartalu predviđeno je utvrđivanje predloga Zakona o pomorskoj agenturi, kojim će po prvi put u našem pravnom poretku biti na sistemski način regulisano obavljanje ove privredne djelatnosti. Ovim Zakonom biće utvrđeni uslovi za obavljanje pomorsko-agencijske djelatnosti, prava i dužnosti pomorskog agenta i pomorskog agenta posrednika, način vođenja upisnika pomorskih agenata i pomorskih agenata posrednika,nadzor nad obavljanjem pomorsko-agencijskih djelatnosti i druga pitanja od značaja za rad pomorskih agenata i pomorskih agenata posrednika.

više...
13.09.2019.

Ispravka na Instrukcije ponuđačima - „Nabavka opreme za zaštitu mora od zagadjenja.”

Ugovor o nabavkama za „Nabavka opreme za zaštitu mora od zagadjenja.”

više...